2015(e)ko irailaren 30(a), asteazkena

Pasaden astean, Irailaren 26an, Aguraingo Cadetea 4-2 irabazi zuen Agurainen.

Resultado de imagen de el pilar marianistasResultado de imagen de sd salvatierra

Ligako bigarren jardunaldia izan zen, 12.00etan, eta Aguraindarrak lan bikaina egin zuten Marianistas taldeari irabazteko, lehenengo zatian Salvatierrak gol aukera asko izan zituen baina haiek hasi ziren irabazten, Julen Orueta bi gol sartu zituen atsenaldia iritsi baino lehen. Atsedenaldira 2-1 iritsi ziren. Baina 2. zatiaren hasieran Salvatierrak sekulako espektakuloa eman zuen, eta ordun golak iritsi ziren bigarren zatian, hirugarrena Arrietak eta laugarrena Koldo. 3 puntu oso baliagarri Aguraindarrentzat, pasaden urtean igo zutela eta kategoriaren bigarren partidua irabazi zuten.

Taulan laugarrenak daude baina lehenengoekin berdinduta, hurrengo partidua, larunbatean, Lakuan, 16:00 etan.

CADETES  PRIMERA CADETE   |  Grupo: 1 | Jornada: 2